Ophalen oud papier

Iedere vierde zaterdag van de maand wordt door de leden van Harmonie Heer Vooruit oud papier opgehaald in Heer. Tevens kan het oud papier worden aangeboden bij de container, die op het Kennedyplein in Heer staat (tot 14 uur). Heer Vooruit haalt oud papier op, op de Akersteenweg en de straten ten zuiden hiervan. Voor de andere wijken (Scharn, Vroendaal etc.) geldt dat andere verenigingen daar papier ophalen.

Vanaf 08.00 uur zijn de ophaalploegen onderweg. Het papier dient tijdig en goed gebundeld buiten te worden gezet. Bij het later plaatsen kan het dus zijn dat de ophaalwagen al langs geweest is. Tevens wordt vriendelijk verzocht alleen oud papier en karton aan te bieden. Restafval als plastic verpakking, plastic bakjes, cellofaanpapier, piepschuim, etc. kunnen wij niet meenemen. Gelieve ook het papier niet in plastic zakken aan te bieden. De plastic zak moeten wij helaas leeg achterlaten. Het papier nemen we wel mee. Ook het 'verstopte' restafval kunnen we niet meenemen. Bij de container kan tot 14 uur papier worden aangeboden. Daarna sluit de container en kan het papier weer gewoon in de containers van het milieuperron verdwijnen.

In 2024 wordt oud papier opgehaald op iedere vierde zaterdag van de maand: 27 januari, 24 februari, 23 maart, niet in april ivm Koningsdag, 4 mei ! 25 mei, 22 juni, 27 juli, 24 augustus, 28 september, 26 oktober, 23 november en 28 december.

Onze vaste medewerkers zijn:
Math Jaspers, Marc Bosch, Peter Kicken, Ber Bastiaens en Leo Hendriks.

Marc Bosch: +31 6 46539622
mbosch22@hotmail.com

Telnr. Leo Hendriks: +31 6 40582756